Rüyada beyaz dağa tırmanmak

Rüyada beyaz dağa tırmanmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Eski şartların devam etmesi sizin için daha elverişlidir.

Rüyada beyaz dağa tırmanmak haneye dertlerin gireceğine , uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağı tırmanmak huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik dağa tırmanmak doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, adının ülke dışında yayılacağına yorulur.

Rüyada dik bir dağa tırmanmak aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına işarettir.

Rüyada dağ zirvesine tırmanmak hem de işinde söz sahibi olacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir dağa tırmandığını görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada düz dağa tırmanmak özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının dağa tırmandığını görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, dargınların barışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments