Rüyada dağa tırmandığını görmek

Rüyada dağa tırmandığını görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dağa tırmandığını gördüyseniz:

  • Aşılması zor engeller veya yolunuzun üzerindeki zorluklar moralinizi bozabilir.

Rüyada yeşil dağa tırmanmak geç de olsa huzura erileceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına inanılır.

Rüyada dağa zirveye tırmanmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bir dağa tırmanmak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada dağda tırmanmak maddi olanakların kötüleşeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada dağın tepesine tırmanmak en yüksek makamlara oturacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ zirvesine tırmanmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına yorulur.

Rüyada dağı tırmanmak kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments