Rüyada yüksek binadan inememek

Rüyada yüksek binadan inememek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, beklentilerine ulaşacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binadan inememek gördüyseniz:

  • Farklı seçeneklere sahipsiniz.

Rüyada yüksek binadan inememek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza inanılır.

Rüyada yükseğe çıkıp inememek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, insanları kıracağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden inememek işinin yoluna gireceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerden inememek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, işlerin de yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binadan düşmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments