Rüyada yüksek bir binaya taşınmak

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak gördüyseniz:

  • Huzurunuzu koruyabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak hayatını yoluna koymaya, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binaya taşınmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, diplomalarının artacağına delalet eder.

Rüyada eski binaya taşınmak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine alamet eder.

Rüyada yeni binaya taşınmak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yere taşınmak güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir eve taşınmak uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada yüksek kata taşınmak çareyi başka yerlerde arayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments