Rüyada yüksek bir yerden inememek

Rüyada yüksek bir yerden inememek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden inememek gördüyseniz:

  • İmzalayacağınız herhangi bir anlaşma, kontrat gibi hukuksal konularda problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada yüksek yerden inememek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden inememek fakirleşeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek anne babanın birbirine düşeceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yükseğe çıkıp inememek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binadan inememek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde cami görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden balık tutmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments