Rüyada yorganla yatmak

Rüyada yorganla yatmak anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına işaret eder.

Rüyada yorganla yatmak gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada yatak yorgan yatmak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına delalet eder.

Rüyada yorgan altında yatmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına alamet eder.

Rüyada yorgana sarılıp yatmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorganla yatmak duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, mutlu bir insan olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorganın altında yatmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorganda yatmak kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgan düzeltmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asılı yorgan görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments