Rüyada mitil yorgan görmek

Rüyada mitil yorgan görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına yorulur.

Rüyada mitil yorgan gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız ya da yapılan eleştiriler önemli hale gelebilir.

Rüyada mitil yorgan görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, aradığı kişiyi bulacağına yorulur.

Rüyada mitil görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta yorgan görmek boş yere korku duyulacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine işaret eder.

Rüyada yorgan silmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına inanılır.

Rüyada mavi saten yorgan görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, akıllı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada yorgan düzeltmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan yığını görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asılı yorgan görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments