Rüyada yorgan diktirmek

Rüyada yorgan diktirmek eğlenceli mekânlara gideceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada yorgan diktirmek gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar veya yanlış anlaşılmalar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada dikilmiş yorgan görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, lüks şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada yorgan diktiğini görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yorgan diktiğini görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada yorgan diktirmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına delalettir.

Rüyada çilek diktiğini görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada perde diktirdiğini görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada kaban diktirmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments