Rüyada yokuştan yuvarlanmak

Rüyada yokuştan yuvarlanmak malını ve canını riske edeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada yokuştan yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Daha önceki akılcı tutumlarınız sayesinde elinize önemli bir miktar para geçebilir.

Rüyada yokuştan yuvarlanmak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına işarettir.

Rüyada taşın yuvarlandığını görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın yuvarlandığını görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş yuvarlanması görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yuvarlandığını görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden yuvarlanmak sağlığının geri geleceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabadan yuvarlanmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments