Rüyada yokuş indiğini görmek

Rüyada yokuş indiğini görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş indiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız durumunda planlarınızla karşınızdaki kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada yokuş indiğini görmek üzüntülerinin biteceğine, kötü günleri geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada yokuştan indiğini görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına inanılır.

Rüyada yokuş aşağı indiğini görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine tabir olunur.

Rüyada attan indiğini görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşin yere indiğini görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten indiğini görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, başarıdan başarıya koşacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan indiğini görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kepenk indirmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments