Rüyada yüksekten indiğini görmek

Rüyada yüksekten indiğini görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, makam edineceğine işarettir.

Rüyada yüksekten indiğini gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni net şekilde anlayabilmek için biraz geri planda kalmanız gerekiyor.

Rüyada yüksek bir yerden indiğini görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine inanılır.

Rüyada yükseğe çıkıp indiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına işarettir.

Rüyada yüksekten indiğini görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada çatıdan indiğini görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada hatim indirdiğini görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada arabanın lastiğinin indiğini görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments