Rüyada attan indiğini görmek

Rüyada attan indiğini görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada attan indiğini gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halledemezsiniz veya her şeyi kendinize isteyemezsiniz.

Rüyada gökten at indiğini görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünden at indiğini görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine inanılır.

Rüyada attan indiğini görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada perde indirmek allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulur.

Rüyada bulutların yere indiğini görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulur.

Rüyada bayrak indirmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine tabir olunur.

Rüyada gökten birinin indiğini görmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada gökten koç indiğini görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments