Rüyada yırtık külot görmek

Rüyada yırtık külot görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada yırtık külot gördüyseniz:

  • Kendinizi frenleyemezseniz büyük bir tatsızlık yaşayabilirsiniz.

Rüyada yırtık külotlu çorap görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hasretin ve özlemin biteceğine işaret eder.

Rüyada yırtık külot görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada birinden külot almak atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada yeni külot görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada külot aldığını görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet ve külot görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü külot görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ince külotlu çorap görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments