Rüyada birinden külot almak

Rüyada birinden külot almak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden külot almak gördüyseniz:

  • Ortada çözüm bekleyen konular olabilir.

Rüyada kırmızı külot almak resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, yapılan hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz atlet külot görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada ince külotlu çorap görmek onurlu bir hayat süreceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına inanılır.

Rüyada kadın külotu görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantel külot görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, mekân değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz erkek külodu görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine inanılır.

Rüyada kırmızı külot hediye almak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz külot giymek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments