Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, mal mülk kazanacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sorunların tek kalemde silineceğine tabir olunur.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak ya da belli isteklerinizi gerçekleştirmek için farklı yaklaşımları dikkate almanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek kısmetli kapıların açılacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine rivayet eder.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına işaret eder.

Rüyada dilek tuttuğunu görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işaret eder.

Rüyada yıldız kayarken dilek dilemek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, zor ve stresli günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments