Rüyada dilek tuttuğunu görmek

Rüyada dilek tuttuğunu görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine inanılır.

Rüyada dilek tuttuğunu gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir sürprizi olabilir.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına işaret eder.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada dilek tuttuğunu görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına tabir olunur.

Rüyada dilek görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada dileğinin gerçek olduğunu görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilek mumu görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments