Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda aşırı tehlikeler karşısında değilsiniz.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak ele geçen paranın daha da artacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına inanılır.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalettir.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak terfi alamayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işarettir.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kayınca dilek tutmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına işaret eder.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments