Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, çok zor günler geçirileceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, vaaz ve nasihate, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına alamet eder.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak gördüyseniz:

  • Yeni işlere başvurabilir, yeni girişimlerde bulunabilir veya imzalar atabilirsiniz.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak kişinin can derdine düşeceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine delalettir.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulur.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine delalettir.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, fakirlikten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak çok büyük kazançlar sağlayacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments