Rüyada yıldırım çarpması görmek

Rüyada yıldırım çarpması görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, kara kara düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıldırım çarpması gördüyseniz:

  • Özel planların olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada yıldırım çarpması görmek hak yiyeceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine rivayet eder.

Rüyada denize yıldırım düştüğünü görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, yeni bir semte taşınılacağına delalet eder.

Rüyada aziz yıldırımuı görmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada eve yıldırım düştüğünü görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaca yıldırım düştüğünü görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evine yıldırım düştüğünü görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada yıldırım görmek manevi olarak kalbin allah aşkı ile dolacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıldırımdan kurtulmak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments