Rüyada yıldırım görmek

Rüyada yıldırım görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldırım gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.

Rüyada yağmur ve yıldırım görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldırım çarpması görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve yıldırım düştüğünü görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize yıldırım düştüğünü görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldırımdan kaçmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, işlerinin daha da iyi olacağına delalet eder.

Rüyada evine yıldırım düştüğünü görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldırımdan kurtulmak yönetici makamına oturacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldırım sesi duymak ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments