Rüyada yılanın kafasını ezdiğini görmek

Rüyada yılanın kafasını ezdiğini görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, kötü durumlara düşeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, kazancının eksileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet eder.

Rüyada yılanın kafasını ezdiğini gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlar gelecekte olacakların habercisi değildir.

Rüyada yılan kafasını ezmek haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada yılan kafası ezmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kafasını ezdiğini görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, dileklerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın kafasını ezmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine inanılır.

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek zararların günden güne artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin kafasını ezmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada farenin kafasını ezmek ağır günler geçireceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına alamet eder.

Rüyada kafa ezmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, şöhret elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments