Rüyada kobra yılanı tarafından ısırılmak

Rüyada kobra yılanı tarafından ısırılmak zararını tamamen kapatacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kobra yılanı tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar sonuçlanabilir.

Rüyada kobra yılanı tarafından ısırılmak sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine yorulur.

Rüyada renkli kobra yılanı görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kobra yılan öldürmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde kobra yılanı görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kobra yılanı öldürmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına delalettir.

Rüyada denizde kobra yılanı görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada beyaz kobra yılanı görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada siyah kobra yılan görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments