Rüyada yılanın başını kestiğini görmek

Rüyada yılanın başını kestiğini görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başını kestiğini gördüyseniz:

  • Rölatif olarak çözülen acil bir sorun aslen ortadan kalkmamış olabilir veya sizin bir sorunu geçici olarak da olsa çözmeniz gerekebilir.

Rüyada yılanın başını kestiğini görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına delalet eder.

Rüyada birinin başını kestiğini görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada baş kestiğini görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, kudretinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yılan kestiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın başını ezmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada başı olmayan yılan görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet eder.

Rüyada yılan başı görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada yılan görüp başını ezmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments