Rüyada yılan başı görmek

Rüyada yılan başı görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, makam ve rızık sağlayacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına alamet eder.

Rüyada yılan başı gördüyseniz:

  • Dürüst fikir ya da değerlendirmeleriniz değerli, gerçekçi ya da haklı olabilir.

Rüyada baş üstünde yılan görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın başına basmak maddi olarak çok kayıp vereceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başını kestiğini görmek işlerin düze çıkarılacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına yorulur.

Rüyada başında yılan görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yılan görüp başını ezmek evine haciz geleceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın başını görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın başını okşamak rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan başı koparmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments