Rüyada yılanı ezmeye çalışmak

Rüyada yılanı ezmeye çalışmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı ezmeye çalışmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, hemen harakete geçmenizi gerektiren bazı şeyler olabilir.

Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah yılanı öldürmeye çalışmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada yılanı öldürmeye çalışmak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, gün sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı ezmeye çalışmak eline geçen paraları tutamayacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine işarettir.

Rüyada yılanı boğmaya çalışmak ekmeğinin azalacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada yılan öldürmeye çalışmak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yılan öldürmeye çalışmak bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments