Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak

Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işaret eder.

Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle vakit geçirmeniz ilişkinizi geliştirebilir.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işarettir.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, ticarette şansının düşeceğine delalet eder.

Rüyada kedi yakalamaya çalışmak hayattan bıkmasına neden olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakalamaya çalışmak yiyip içeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak yetki ve imza sahibi olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada birini yakalamaya çalışmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments