Rüyada yılan öldürmeye çalışmak

Rüyada yılan öldürmeye çalışmak uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Doğru seçimi yapmanıza yardım edebilecek gerçeklere hakim olmayabilirsiniz.

Rüyada siyah yılan öldürmeye çalışmak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada siyah yılanı öldürmeye çalışmak hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, huzursuzlukların sona ereceğine işarettir.

Rüyada yılanı öldürmeye çalışmak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan öldürmeye çalışmak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı ezmeye çalışmak yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı boğmaya çalışmak özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments