Rüyada yılanı başından öldürmek

Rüyada yılanı başından öldürmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, çirkin amellere, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına delalettir.

Rüyada yılanı başından öldürmek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir para veya haberdeki gecikme rahatsızlık verebilir.

Rüyada yılanın başını ezerek öldürmek sermaye kaybedeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı başından öldürmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kırılan kalbin onarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı başında görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başı insan olan yılan görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı başından tutmak rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, kendisiyle övüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın başından tutmak beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada yılanın başını okşamak ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yılanın başını kestiğini görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hem mal ve para kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments