Rüyada yılanın başından tutmak

Rüyada yılanın başından tutmak maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, üzüntülerin gideceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yılanın başından tutmak gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşmanızdır.

Rüyada yılan başı tutmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, her zaman kötülük için çalışacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın başından tutmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı başından tutmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın başını tutmak karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın başının koptuğunu görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan başını ezmek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine alamet eder.

Rüyada yılan görüp başını ezmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan başı yemek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments