Rüyada yılanın başını okşamak

Rüyada yılanın başını okşamak süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yılanın başını okşamak gördüyseniz:

  • Sonuçta her şey olacağına varıyor.

Rüyada yılanın başını okşamak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı okşamak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, kişinin kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada köpek başı okşamak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına delalettir.

Rüyada birinin başını okşamak çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada atın başını okşamak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına delalet eder.

Rüyada ölünün başını okşamak kötü haberler alacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin başını okşadığını görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments