Rüyada yılanı başında görmek

Rüyada yılanı başında görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , aile saadetinin de artacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı başında gördüyseniz:

  • Fazla sayıda karşılaşma, selamlaşma ya da bağlantı kanalıyla, daha fazla eğlence, kazanç ya da her türlü iyi şey gelebilir.

Rüyada yılanın başını koparmak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın başını okşamak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet eder.

Rüyada başı büyük yılan görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada başı kopmuş yılan görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başı insan olan yılan görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada yeşil yılan başı görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın başını ezerek öldürmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yılanın başından tutmak kapanan kapıların açılacağına, bundan güç ve cesaret alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments