Rüyada yılan uçtuğunu görmek

Rüyada yılan uçtuğunu görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işarettir.

Rüyada yılan uçtuğunu gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Rüyada ayak ucunda yılan görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata sahip olmaya delalettir.

Rüyada yılan uçtuğunu görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, sevaplarıyla allah’ın sevgisini kazanacağına işarettir.

Rüyada yılanın uçmasını görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada uçan sarı yılan görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada uçan yılan öldürmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil uçan yılan görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada uçan beyaz yılan görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada büyük uçan yılan görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments