Rüyada uçan beyaz yılan görmek

Rüyada uçan beyaz yılan görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yaşamına renk geleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, maddi durumunun düzeleceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada uçan beyaz yılan gördüyseniz:

  • Herzaman resmi kanalları veya hiyerarşiye göre ilerlemek verimli olmayabilir, bazen bağlantılarınızı kullanmanız gerekiyor.

Rüyada uçan beyaz yılan görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine işarettir.

Rüyada uçan yılan öldürmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan siyah yılan görmek güzel huylarını terk edeceğine, huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada yılanın uçmasını görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Rüyada yılanın uçtuğunu görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada yeşil uçan yılan görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada ayak ucunda yılan görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan yılanlar görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments