Rüyada yeşil uçan yılan görmek

Rüyada yeşil uçan yılan görmek daha pozitif biri olacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, kazanılan paranın artacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil uçan yılan gördüyseniz:

  • Siz sadace girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada yeşil uçan yılan görmek başarıya ve zafere doymayacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan siyah yılan görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın uçması görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak ucunda yılan görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yılanın uçmasını görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada uçan beyaz yılan görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan yılan öldürmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, işlerinden de geri kalacağına delalettir.

Rüyada yılan uçtuğunu görmek büyük paralar kazanacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments