Rüyada siyah yılan tutmak

Rüyada siyah yılan tutmak borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine inanılır.

Rüyada siyah yılan tutmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmanız, karşıt fikirlerle karşılaşmanız ya da işlerinize karışılması anlamına gelebilir.

Rüyada siyah yılan tutmak sevinçli bir hayat süreceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada siyah yılanı elinde tutmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah balık tutmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah köpek tutmak doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada yavru yılan tutmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada küçük yılan tutmak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada yılan kafası tutmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada elinde yılan tutmak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments