Rüyada yılan ısırdığı görmek

Rüyada yılan ısırdığı görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada yılan ısırdığı gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle ilgili haberler karşısında düşüncelerinizde değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada yılanın kendini ısırdığını görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, hayata karşı cesaretleneceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada yılanı ısırmak başarıların artacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işarettir.

Rüyada sarı yılanın ısırdığını görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük yılanın ısırdığını görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada su yılanının ısırdığını görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın ısırdığını görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments