Rüyada sarı yılanın ısırdığını görmek

Rüyada sarı yılanın ısırdığını görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işarettir.

Rüyada sarı yılanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler söylenenleri eksiksiz yerine getirme kon usunda sıkıntı yaşamıyor olabilir.

Rüyada sarı yılanın ısırdığını görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sarı kedinin ısırdığını görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kobra yılanının ısırdığını görmek sıkıntıların azalacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yılanın ısırdığını görmek iş sahibi olacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine yorulur.

Rüyada yılanın çocuğunu ısırdığını görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, bolluk içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi yılanın ısırdığını görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada küçük yılanın ısırdığını görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yılanın ısırdığını görmek büyük miktarda para kazanılacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments