Rüyada yılanı ısırmak

Rüyada yılanı ısırmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine delalet eder.

Rüyada yılanı ısırmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası aleyhinize gelişebilir, aşırılıklardan kaçının.

Rüyada su yılanın ısırdığını görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işaret eder.

Rüyada siyah yılanın ısırdığını görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine işaret eder.

Rüyada küçük yılan ısırdığını görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, üzgün ve hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine delalet eder.

Rüyada yılanın dilini ısırmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın başkasını ısırdığını görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada yılanın ısırdığını görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments