Rüyada yılan gövdesi görmek

Rüyada yılan gövdesi görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, küs arkadaşların barışacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, malını ve canını riske edeceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret eder.

Rüyada yılan gövdesi gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işler için gerekli malzemelere sahip olmadığınızı fark edebilir, eksik listesini tamamladıktan sonra gerekli hazırlıklara başlayabilirsiniz.

Rüyada yılanın gövdesini görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada yılan gövdesi görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gövdesi olmayan yılan görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Rüyada bir gövde et görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada gövdesinden ayrılmış baş görmek güzellik ve hayır geleceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük gövdeli ağaç görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işarettir.

Rüyada gövde et görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine delalettir.

Rüyada gövdeden ayrılmış baş görmek varlık içinde yaşayacağına, işinde ustalaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments