Rüyada yılan görüp ağlamak

Rüyada yılan görüp ağlamak bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kafasından geçenleri öğrenmek için net sorular sormanız gerekebilir.

Rüyada yılan görüp ağlamak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını görüp ağlamak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak yapılan işte geriye düşüleceğine, hayıflanacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesini görüp ağlamak güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşini görüp ağlamak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, eşi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada babanın öldüğünü görüp ağlamak özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik görüp ağlamak işinden ve ekmeğinden olacağına, hikmete kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments