Rüyada arkadaşını görüp ağlamak

Rüyada arkadaşını görüp ağlamak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Paylaşılması gereken değerli fikirleriniz olabilir.

Rüyada arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını görüp ağlamak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, emeklerinin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada görülen ağlamak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalettir.

Rüyada ölü birini görüp ağlamak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kabeyi görüp ağlamak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yakının öldüğünü görüp ağlamak daha fazla gelire kavuşacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem görüp ağlamak ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı görüp ağlamak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments