Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak ibadete ağırlık verileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, rızkının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Aslında amacınızı saptayamadığınız için aşırıya kaçmaya eğilimlisiniz.

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun öldüğünü görüp ağlamak onlardan fayda göreceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına delalet eder.

Rüyada eşinin öldüğünü görüp ağlamak aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işaret eder.

Rüyada babasının öldüğünü görüp ağlamak daha fazla gelire kavuşacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak sevilen bir dostun geleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada birinin öldüğünü görüp ağlamak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada babanın öldüğünü görüp ağlamak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments