Rüyada merdivenin yıkılmasını görmek

Rüyada merdivenin yıkılmasını görmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenin yıkılmasını gördüyseniz:

  • Zamansız bir durumun kendi kendine çözülmesine yardım için ne yapabileceğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada merdivenin yıkılmasını görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada merdiven yıkıldığını görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, işlerinde kara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yıkılan merdiven görmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven yıkılması görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işarettir.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet eder.

Rüyada yıkılmış merdiven görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada merdivenin yıkıldığını görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, onu alkışlayacağına tabir olunur.

Rüyada evinin merdiveninin yıkıldığını görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, borçlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments