Rüyada yıkılan duvarı tamir etmek

Rüyada yıkılan duvarı tamir etmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan duvarı tamir etmek gördüyseniz:

  • Ciddi yapıda bir erkekle tanışabilirsiniz.

Rüyada yıkılan duvarı tamir etmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalettir.

Rüyada yıkılan evi tamir etmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, yeterli kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada duvar tamir etmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada evin duvarını tamir etmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada duvarı tamir etmek kalabalık günler geçirileceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işaret eder.

Rüyada tuvalet duvarının yıkıldığını görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerine duvar yıkılmak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, güzel bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada binanın duvarlarının yıkıldığını görmek hak yoluna döneceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments