Rüyada binanın duvarlarının yıkıldığını görmek

Rüyada binanın duvarlarının yıkıldığını görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, epey bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın duvarlarının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Herkese tavır almadan önce, biraz daha zaman tanımanızda fayda var.

Rüyada binanın duvarlarının yıkıldığını görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine alamet eder.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir binanın yıkıldığını görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binanın yıkıldığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, ticaretinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada devlet binasının yıkıldığını görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada bina yıkılırken görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, hem ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka binanın yıkıldığını görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments