Rüyada duvar tamir etmek

Rüyada duvar tamir etmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, çok farklı bir kişi olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada duvar tamir etmek gördüyseniz:

  • Belli yardımlar esnasında zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada duvar tamir etmek üstün başarılar alacağına, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarını tamir etmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalet eder.

Rüyada duvarı tamir etmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine yorulur.

Rüyada yıkılan duvarı tamir etmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine işaret eder.

Rüyada yol tamiri görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon tamircisi görmek saygınlığını yitireceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına tabir olunur.

Rüyada saat tamircisi görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada motor tamir etmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments