Rüyada dükkan aldığını görmek

Rüyada dükkan aldığını görmek büyük kayıplara uğrayacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, aradığı aşkı bulacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına yorulur.

Rüyada dükkan aldığını gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin olası potansiyeli üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada dükkan aldığını görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan satın aldığını görmek şansın açılacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada eskici dükkanı görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalet eder.

Rüyada kendi dükkanını görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına delalettir.

Rüyada ayakkabı dükkanına görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada lokum dükkanı görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada bir dükkan görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, çok sağlıklı olunacağına inanılır.

Rüyada oyuncak dükkanına girmek istediği herşeye ulaşabileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments