Rüyada yeşillik üzerinde kar görmek

Rüyada yeşillik üzerinde kar görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, rızkın gittikçe azalacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik üzerinde kar gördüyseniz:

  • Bir takım ailevi sorunlar yaşıyorsunuz.

Rüyada yeşillik ve kar görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada yeşillik üzerinde kar görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada yeşil kar görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik içinde kar görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik üstünde kar görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, geriye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar ve yeşil görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kar ve yeşillik görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada karlar içinde olmak allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments