Rüyada yeşillik üstünde kar görmek

Rüyada yeşillik üstünde kar görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, layık olduklarına sahip olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillik üstünde kar gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik karşınızdaki insanların size tepki göstermesine neden olabilir.

Rüyada yeşillik üstünde kar görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar üstünde kar görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Rüyada kar üstünde yemek yemek uykusuz ve halsiz düşeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar üstünde araba kullanmak iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına işarettir.

Rüyada kar üstünde oynamak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kar üstünde durmak toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, yeni bir ortama gireceğine alamet eder.

Rüyada karlar üstünde yürümek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına rivayet eder.

Rüyada evin üstünde kar görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments