Rüyada kar ve yeşil görmek

Rüyada kar ve yeşil görmek her anlamda güçleneceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kar ve yeşil gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya rekabet içeren konular önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada yeşillik içinde kar görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına delalet eder.

Rüyada kar ve yeşil görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik üstünde kar görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, özel hayatında mutlu olacağına inanılır.

Rüyada yeşillik ve kar görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik üzerinde kar görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar ve yeşillik görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına inanılır.

Rüyada yeşil kar görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağacın üstünde kar görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments